Svi načini prikaza podataka podržani od Facebooka

Pri izgradnji BOTOVA možete koristiti sve načine multimedijalnog prikaza podataka podržanih od strane Facebooka poput:

  • Tekst, Datoteka, Slika, Audio, Video, Gif
  • Generićki predložak, Predložak karusela, Medijski predložak
  • Post Back dugmad, Quick Reply Dugmad
  • Persistent menu – prilagodljivi izbornik stalno vidljiv na ekranu Messengera (ispod forme za unos poruke)

Početni izbornik – “Ice breaker” funkcija

Kada u vaš Messenger BOT stignu novi posjetitelji, u prošlosti su mogli vidjeti samo gumb za početak rada. To je jedna od mogućnosti za prvi angažman s posjetiteljima.

No s novom opcijom Ice Breakers, sada ste u mogućnosti postaviti par za unaprijed postavljeno pitanje koje mogu imati vaši posjetitelji. Stoga se posjetitelji moraju osjećati ugodno da kliknu na bilo koje od ovih pitanja koje imaju u glavi. Tako sada možete dati pravilan odgovor prema potrebama posjetitelja.

Call-back gumbi i Call-back manager

BOT komunikacija što sličnija komunikaciji s živom osobom

Messenger botovi kreirani uz naš alat u potpunosti simuliraju konverzaciju s živom osobom, pa možete dodati vrijeme čekanja na odgovor, oznaku da je pitanje viđeno od strane operatera te obavijest da se odgovor piše.

Puni profili korisnika i njihovo segmentiranje

ProdajViše Vama omogućava da profilirate korisnike uz podatke poput imena i prezimena, spola,  vremenske zone, lokacije  te da izvučete email adresu, telefonski broj (ako se korisnik prijavljuje putem mobilnog telefona) te rođendan.

Daljnja segmentacija je moguća automatskim praćenjem korištenog call-back dugmeta, prema privatnog odgovora ili dodavanjem oznaka.

Značajke chatbota

[/vc_section]