Automatizirajte sve aktivnosti na Google My Business profilu

Google My Business besplatan je Googleov alat za razvoj vašeg poslovanja- ne morate platiti da biste ga koristili. Uz besplatni alat možete stvoriti i urediti unos svoje tvrtke. Da biste to učinili, ne morate dodatno raditi na svojoj web stranici. Pomoću Google My Businessa možete odlučiti kako će se vaša tvrtka prikazivati ​​i na stranici Google pretraživanja i na Google kartama.

ProdajViše platforma pojednostavljuje Googleovu uslugu Google My Business uz intuitivno korisničko sučelje tako da vlasnici tvrtki mogu promovirati svoje poslovanje na različitim mjestima/lokacijama s jedne jednostavne platforme.

Što je Google Business profile

Poslovanje na više lokacija

Vlasnici tvrtki mogu promovirati svoje poslovanje na različitim mjestima/lokacijama s jedne jednostavne platforme uz jednostavno prebacivanje s jedne lokacije na drugu

Automatiziranje objavljivanja objava

Jedinstveno sučelje za objavljivanje objava različitih vrsta podržanih od Google poput sezonskih ponuda, akcija, novih proizvoda, CTA objava (“Call to action” uključujući telefonski broj, veza na proizvod i sl), objava poziva na događaj.

Sve objave se mogu ručno poslati na jednu ili više lokacija ali i programirati njihovo objavljivanje u definiranom vremenu.

Automatsko odgovaranje na recenzije

Platforma ProdajViše Vam omogućuje i automatsko odgovaranje na recenzije klijenata na Google My Business. Automatsko odgovaranje se može programirati na osnovi ključnih riječi u recenzijama ili u obliku generičkih odgovora a dostupno je i vrsta odgovora obzirom na broj zvjezdica.

Osim automatskog odgovaranja, preko ovog sustava je moguće i ručno odgovaranje.