O nama

null

ProdajViše je set ključnih alata za komunikaciju s posjetiteljima Vašeg weba i pratiteljima Vaše poslovne Facebook stranice s kojim možete postići bolju prodaju preko oba prodajnih kanala (web i Facebook), bolju konverziju i bolji povrat na ulaganje u oglašavanje na Google i Facebook platformama.

Naša misija

null

Naša misija je da malim poduzetnicima po najpovoljnijim cijenama osiguramo sve potrebne alate za uspješno poslovanje u online svijetu kroz bolju prodaju uz najsuvremenije komunikacijske alate te uštedom vremena automatizacijom svakodnevnih aktivnosti na društvenim mrežama

Naša vizija

null

Naša je vizija stvoriti svijet u kojem svaka tvrtka ima pristup alatima i resursima koji su im potrebni za uspjeh u online prodaji. Vjerujemo da usklađene aktivnosti na web stranicama te na društvenim mrežama mogu promijeniti pravila poslovanja za tvrtke svih veličina, od malih lokalnih tvrtki do velikih multinacionalnih korporacija. Pružanjem pristupačne platforme prilagođene tvrtkama olakšavamo nego ikad da uspiju na društvenim medijima.

Zašto ProdajViše?

null
Image
CHATBOTOVI
ZA MESSENGER I
INSTAGRAM DM
WEB Chat
HEPDESK &
BAZA ZNANJA
AUTOMATIZACIJA
DRUŠTVENIH MREŽA
EMAIL & SMS
MARKETING
SOCIALPROOF
WIDGETI
Integrirani sustav korisničke podrške

Osigurajte za svoje klijente suvremeni sustav korisničke podrške uz Web Vhat, Helpdesk tiketing sustav te integriranu bazu znanja.
Automatizacija društvenih mreža

Automatizirajte objavljivanje sadržaja, komentara i reakcija na društvenim mrežama.
ChatBotovi za Messenger i Instagram DM

Uz pomoć ProdajViše drag'n'drop tehnologije kreirajte Botove za Messenger i Instagram DM pa Automatizirajte prodajnu komunikaciju na društvenim mrežama
Web Chat

Uz Web Chat automatski inicirajte konverzaciju s posjetiteljima Weba pa zaključite prodaju ili riješite problem

Kako je vidljivo iz gornje grafike, platforma ProdajViše pruža tehnološki odgovor na glavne probleme suvremeneog online marketinga

Iskustvo osobne prodaje u online svijetu

null

Po svjetskim iskustvima prodaje preko weba stopa konverzije (broj stvarnih kupaca na 100 posjetitelja) je od 1 do 2% što oglašavanje na platformama poput Google ili Facebook čini izuzetno skupim jer se plaća dovođenje posjetitelja na web a ne stvarnih kupaca pa je cijena dovođenja jednog kupca 100 kn uz cijenu 2 kn po kliku i stopu konverzije 2% (od sto posjetitelja kupi njih 2).

Rješenje za poboljšanje stope konverzije je povećanje postotka posjetitelja koji izvrše kupovinu što se može postići jedino proaktivnom komunikacijom s posjetiteljima jer kupci prije kupovine žele odgovore na pitanja i savjete i to odmah prilikom razgledavanja same web stranice. Pri tome koriste različite komunikacijske alate od kojih primat ima chat u realnom vremenu.

ProdajViše Vam u jednom paketu nudi sve potrebne komunikacijske i marketinške alate s kojima možete postići bolju prodaju i time bolju stopu konverzije.

Postotak kupaca koji preferiraju pojedini komunikacijski kanal.

Chat u realnom vremenu46%
Email29%
Društvene mreže16%

Marketing na društvenim mrežama

null

Marketing na društvenim mrežama oblik je digitalnog marketinga koji iskorištava snagu popularnih mreža društvenih medija za postizanje vaših marketinških ciljeva i ciljeva brendiranja. No ne radi se samo o stvaranju poslovnih računa i objavljivanju kad vam se prohtije. Marketing na društvenim mrežama zahtijeva razvijajuću strategiju s mjerljivim ciljevima i uključuje:

  • Održavanje i optimizacija vaših profila.
  • Objavljivanje slika, videozapisa, priča i videozapisa uživo koji predstavljaju vaš brend i privlače relevantnu publiku.
  • Odgovaranje na komentare, dijeljenja i lajkove te praćenje vaše reputacije.
  • Pratite sljedbenike, klijente i utjecajne osobe i komunicirajte s njima kako biste izgradili zajednicu oko svoje marke.

Kako prodati na društvenim mrežama?

null

Društvene mreže nisu samo kanali za distribuciju kvalitetnog sadržaja već i kvalitetni prodajni kanali stoga ako ste već svojim sadržajem privukli pratitelje idući korak je da ih pretvorite i u kupce svojih proizvoda i usluga dodavanjem automatizirane prodajne komunikacije putem ChatBotova za Chat aplikacije korištenjem ProdajViše drag’n’drop tehnologije.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.