Automatizirajte prodajnu komunikaciju na Facebooku uz Messenger BOTOVE

null

Uz pomoć ProdajViše “no-coding” tehnologije izgradite vrhunske multimedijalne interaktivne Botove za Facebook Messenger pa automatizirajte prodaju i korisničku podršku preko Facebook Messengera.

 • Otvorite trgovinu unutar Messengera

  ProdajViše tehnologija Vam omogućuje izgradnju potpune trgovine unutar Facebook Messengera uz prikaz kategorije proizvoda i košarice.

 • Ugovaranje termina (primjer zubarske ordinacije)

  Uz pomoć ovog predloška klijent može odabrati vrstu stomatoloških radova te datum i vrijeme radova. BOT  se može povezati s Bazom podataka tako da se automatski vidi slobodan termin

 • Prodaja i rezervacija hotelskih kapaciteta

  Uz pomoć ovog BOT-a se preko Messengera može vršiti prodaja i rezervacija turističkih kapaciteta

 • prikupljanje prodajnih prilika i kontakata

  Uz pomoć ovog BOT-a se preko Messengera može vršiti prikupljanje kontakata klijenata radi daljnjeg komuniciranja

prilike

Kvalificirajte prodajne prilike

Budite povezani s potencijalnim kupcima 24/7. Automatizirajte prodaju a po potrebi uključite svoje operatere u razgovor s potencijalnim klijentima.

prodaja

Poboljšajte prodaju

Ostvarite do 80% stope otvaranja poruka i 10X CTR (stope klikanja)
u usporedbi s e-poštom s kampanjama unaprijed programiranih sekvencijalnih poruka i masovnog slanja poruka na Messengeru

podrska

Automatizirajte korisničku podršku

Automatizirajte korisničku podršku pa poboljšajte korisničko iskustvo Vaših klijenata i smanjite troškove.

Zašto je Messenger najbolji marketinški alat 21. stoljeća

S preko 1,3 mlrd korisnika i preko 20 mlrd poruka koje se mjesečno šalju između korisnika i tvrtki, Facebook messenger je vrhunski poslovni alat za gradnju povezanosti s korisnicima

Izgradite vrhunski multimedijalni Bot za Messenger

null
Drag'n'drop izgradnja botova

Izgradite Messenger BOT za nekoliko minuta

ProdajViše flow builder pružit će vam cjelokupni pogled na cijeli proces interakcije izgradnje chatbota. Jednom riječju, to je takav grafički uređivač u kojem možete kontrolirati sve poruke, akcije i interakcije među njima. Možete izvršiti cijeli proces izgradnje svog bota u jednom grafičkom uređivaču. Jednostavno rečeno, ova tehnologija čini vaš proces izgradnje bota prilično jednostavnim i prilično brzim.

Prikaz podataka

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Forme

Unutar chatbota kreirajte forme pa ih povežite s drugim aplikacijama

Messenger platforma omogućava Vam otvaranje standardnog web preglednika na koji možete učitati web stranice unutar Messengera. To vam omogućuje da ponudite iskustva i značajke koje bi moglo biti teško ponuditi s mjehurićima poruka, kao što su odabir proizvoda za kupnju, mjesta za rezerviranje ili datuma za rezervaciju.

Integrirajte umjetnu inteligenciju i poboljšajte odgovore klijentima

null

Ograničenja tradicionalnih chatbota u razumijevanju i odgovaranju na upite korisnika stvorila su potražnju za naprednijim mogućnostima obrade prirodnog jezika. Uz značajku za integraciju umjetne inteligencije razvijenu pomoću API-ja iz Open AI GPT-3 tvrtke koje koriste Facebook Messenger i Instagram DM chatbotove mogu svoju korisničku uslugu podići na višu razinu.

izgradite svoje online poslovanje uz Messenger botove

null
Prodaja vlastitih proizvoda

Online trgovina unutar Messenger Bota

“E-trgovina” posebna je značajka platforme ProdajViše. S ovom značajkom možete stvoriti virtualnu trgovinu koja će se otvarati ne samo unutar Messengera, već i u pregledniku. Odmah nakon izrade vaše trgovine, ona će pružiti dva QR koda– QR kod Messengera i QR kod preglednika. Baš kao i QR kod vaših kupaca, vaša se virtualna trgovina odmah otvara unutar vašeg messengera ili preglednika. Zbog QR kodova kupac može izravno ući u vašu trgovinu.

Uz ovu značajku možete stvoriti i sustav za naručivanje hrane iz trgovine i restorana. Narudžba hrane iz restorana može se podesiti za dostavu na kućnu adresu ili unutar restorana za dostavu na šalter ili stol. Dostupne su sve opcije za kreiranje željene opcije za vašu e-trgovinu ili restoran.

Ugovaranje termina radova ili booking

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

prikupljanje prodajnih prilika

Puni profili korisnika i njihovo segmentiranje

ProdajViše Vam omogućava da profilirate korisnike uz podatke poput imena i prezimena, spola,  vremenske zone, lokacije  te da izvučete email adresu, telefonski broj (ako se korisnik prijavljuje putem mobilnog telefona) te rođendan.

Daljnja segmentacija je moguća automatskim praćenjem korištenog call-back dugmeta, prema privatnog odgovora ili dodavanjem oznaka.

Segmentiranje korisnika i email/SMS kampanje prema odabranim segmentima

null

ProdajViše Vam omogućava da profilirate korisnike uz podatke poput imena i prezimena, spola,  vremenske zone, lokacije  te da izvučete email adresu, telefonski broj (ako se korisnik prijavljuje putem mobilnog telefona) te rođendan.

Daljnja segmentacija je moguća automatskim praćenjem korištenog call-back dugmeta, prema privatnog odgovora ili dodavanjem oznaka.

Za cijelu skupinu pretplatnika ili za pojedini segment se može pokrenuti kampanja slanja email promotivnih poruka u određenim razdobljima.

Podrška za korisnike u sklopu Bota

null

U sklopu Messenger Bota se može programirati stalni izbornik s čestim pitanjima na podnožju Bota preko kojeg korisnik uvijek može pristupiti potrebnim informacijama. Botovi imaju mogućnost i konverzacije sa živim čovjekom pa se taj razgovor preusmjerava na jedinstvenu konzolu na koju dolaze poruke s Web Chata, HelpDeska te email poruka

Potaknite korisnike na konverzaciju s Messengerom

null

Pretvorite komentar na FB objavi u prodaju

null

Komunikacija preko Messengera se može ostvariti i putem prometa sa Facebook stranice. Možete isprogramirati da se klijentu pošalje poruka preko Messengera na osnovi njegovog komentara na FB stranice.

Povežite Vaš Facebook oglas s Messenger Botom pa ostvarite 3 do 5 puta veću konverziju

null

Po svjetskim iskustvima Facebook oglasi s chatbotovima (click-to-Messenger Facebook Ads) imaju stopu konverzacije 3x-5x veću od tradicionalnih Facebook oglase te im je stoga trošak po novo ostvarenom kontaktu 30 do 50x niži od drugih vrsta Facebook oglasa.

Spojite Vaše Facebook oglase na Messenger BOTOVE i ostvarite ove prednosti

Usmjerite kupce na vaš Facebook Messenger Chatbot s bilo kojeg mjesta

null

Upotrijebite ProdajViše Messenger URL Growth Alat za izradu messenger veze za vaš chatbot kojoj korisnici mogu pristupiti sa svojih preferiranih kanala. Web stranica. E-mail. Tekstualna poruka. Bilo gdje.

Statistika svih elemenata procesa

null

Uz ProdajViše uvide i analitičke alate povežite razgovore s klijentima s konverzijama na svojoj web stranici ili u svojoj trgovini.