Automatizirajte Vaše aktivnosti na socijalnim mrežama uz ProdajViše alate

null

Redovita aktivnost na Facebooku dovodi do većeg angažmana potencijalnih korisnika i time do bolje prepoznatljivosti našeg proizvoda ili usluga. Uz pomoć ProdajViše alata automatizirajte sve aktivnosti na društvenim mrežama.

Automatizirajte objavljivanje sadržaja na Facebooku

null

Automatski objavljujte objave na Facebook stranicama ili grupama

null

Uz pomoć ProdajViše alata možete automatski objavljivati objave na Facebook stranicama i to odmah, u zadanom vremenu ili programirano kroz više objava.

Objave mogu biti u formatu teksta, slika, videa, linkova, slideshow uz puni izvještaj o objavi.

Osim na FB stranicama možete automatski objavljivati objave i na FB grupama u kojima imate status administratora.

Automatizacija objavljivanja WordPress blogova na Facebooku

null

automatski promovirate svoju tvrtku dijeljenjem novih postova vašeg WordPress bloga na određenim društvenim medijima, kao i novih videozapisa vašeg YouTube kanala. Samo ga treba priključiti, postaviti nekoliko postavki i on igra svoje uloge u hodu.

Glavne značajke:

  • Dijeli nove postove WordPress bloga na različitim društvenim medijima (podesivo)
  • Dijeli nove videozapise YouTube kanala na različitim društvenim medijima (podesivo)
  • Možete dodati više WordPress blogova i YouTube kanala
  • Možete prestati dijeliti postove na blogu ili videozapise kanala u bilo kojem trenutku
  • Možete pratiti aktivnosti dnevnika pogrešaka za svaki blog ili kanal
  • Može biti pokrenut s gotovo nultom konfiguracijom
  • Ima opcije za dijeljenje objava i videozapisa u određenoj vremenskoj zoni i vremenskom rasponu

Facebook Live Video streaming alat

null

Facebook Live Video streaming alat koji vam omogućuje da idete uživo na Facebooku (stranica/grupa) s unaprijed snimljenim video zapisom i dijelite ga na svim svojim stranicama. Možete odmah krenuti uživo ili zakazati video uživo za budućnost. Ova aplikacija također ima opciju za stvaranje događaja uživo za više angažmana prije stvarnog emitiranja uživo.

Automatizirajte komentiranje i reakcije

null

Automatizirajte odgovore na komentare na Facebook stranicama ili grupama

null

Automatizirajte komentare na objavama na stranici pod imenom same stranice jednokratno ili periodično uz izabrano vrijeme i datum objave te vremenskog intervala između dvije objave

Poboljšajte točnost odgovora korištenjem sustava umjetne inteligencije ChatGPT

null

Integracija umjetne inteligencije također može odgovarati na komentare korisnika ispod postova na Facebooku i Instagramu. Pružanjem informacija o objavi AI-ju, sustav može naučiti o objavi i odgovoriti na komentare korisnika na odgovarajući i točan način.

Svakom posjetitelju koji ostavi komentar na FB stranici sustav šalje privatni odgovor na Messenger

null

Sustav se može programirati da se svakom korisniku koji ostavi komentar na FB stranici (po određenim ključnim riječima) pošalje poruka preko Messengera putem koje se aktivira Messenger ChatBot kojeg prethodno programirate  putem Drag’n’drop vizualnog uređivača.

Napredne opcije kampanja komentiranja

null

Komentar sakriti/izbrisati:
Znate li koliko vaših kupaca kradu vaši konkurenti? Da, vaš konkurent uvijek gleda vašu stranicu i aktivno šalje privatne poruke onima koji komentiraju vašu stranicu. Sakrijte komentare nakon davanja odgovora da nitko ne vidi komentar i spriječite krađu vaših kupaca. Također možete sakriti uvredljive komentare na temelju podudaranja ključnih riječi.

Kampanje preko cijele stranice:
Možete postaviti kampanju s komentarima i odgovorima u pristigloj pošti i kampanju s automatskim sviđanjem i dijeljenjem za cijelu stranicu, što znači da će jedna postavka funkcionirati za cijelu Facebook stranicu. To je brzi postupak temeljen na web-dojavniku.

Kampanja s tagiranjem:
Svi komentatori će dobiti obavijest o vašem komentaru i ponovno će ga posjetiti. Svoju objavu možete ponovno učiniti viralnom jer će se objava ponovno početi prikazivati ​​u feedu ljudi i prijatelja komentatora.

Spominjanje komentatora u odgovoru učinit će ga osobnijem, a obavijest će biti poslana svakom komentatoru. Pretpostavimo da vaša objava ima 1000 komentara i da želite na sve odgovoriti navodeći ime komentatora. To možete učiniti jednostavnim stvaranjem jednostavne kampanje.

Analiza konkurencije i lokacija

null

Uspoređivanje sa stranicama Vaših konkurenata

null

Usporedba postojanja web stranica u Facebooku pomaže vam da znate koliko puta vaša web stranica dijeli, reagira, komentira, na Facebooku za web mjesto.

Također možete vidjeti naslov ažurirane web stranice, opis i Meta informacije ažurirane u vremenu.

Usporedba između web stranica dat će vam jasnu predodžbu o postojanju / marketinškoj strategiji na Facebooku za svaku tvrtku. Koliko dijele na Facebooku, koliko angažmana, dijele.

Pretraživanje i analiza lokacija na Facebooku

null

Pretražite lokacije na Facebooku, možete pretraživati neke filtre i vrlo lako pregledavati rezultate pretraživanja umjesto da upotrebljavate Facebook. Pretraživanje mjesta dolazi s puno informacija. Ovi alati za pretraživanje mogu vam pomoći pri dobivanju novih klijenata za dizajn web stranica, marketing na društvenim mrežama, grafički dizajn ili SEO marketing.

Prije nego što krenete u pretragu mjesta morate znati širinu i dužinu. Kako pronaći širinu i dužinu? Idite na ovu web stranicu https://www.latlong.net. Nakon pretraživanja mjesta pokazuje grad, zemlju, telefonski broj, web stranicu, i mnoge druge informacije.