Kako povećati konverziju web stranice sa ProdajViše alatima?

Problem:
Niska stopa konverzije

Konverzija je naziv u internet marketingu za pretvaranje posjete web stranici ili određenoj web stranici u određenu, željenu akciju koja može biti kupovina nekog proizvoda, kontaktiranje djelatnika, slanje upita, ispunjavanje određene forme, preuzimanje nekog sadržaja itd.. Konverzija je najvažniji element uspjeha u okviru internetske kampanje i predstavlja njen konačni cilj i mjerljivi rezultat uspješnosti kampanje.

U brojkama to znači ako preko Google Ads ili Facebooka platite 2 kn jednog posjetitelja a imate prosječnu konverziju od 2% (samo 2 od 100 posjetitelja će kupiti proizvod ili poslati upit) Vama je cijena jednog kupca 100 kn te stoga da bi ostvarili dobitak morate po jedinici proizvoda zaraditi više od 100 kn. Ako je poželjan rezultat kampanje da posjetitelji pošalju upit za određenu uslugu ili proizvod i ako realizirate 1 od 10 primljenih upita, cijena jednog kupca je 1000 kn.

Rješenje:
Upotreba Chat tehnologije

Po svim svjetskim recentnim istraživanjem upotreba chat tehnologije podiže stopu konverzije za…

Na konverziju najviše utječe ponuda te kako tu ponudu iskomunicirate što sve skupa sačinjava ukupno iskustvo korisnika. Po istraživanju Forrester research 44% ispitanika se slažu da je odgovor žive osobe na pitanje tijekom procesa kupnje najvažnija prednost weba. Stoga, koristite chat da bi svakog posjetitelja pretvorili u kupca u maniri dobrog trgovca. Pratite tko dolazi na Vaš web uz pomoć ProdajViše tehnologije pa mu pošaljite poruku s pitanjem kako im možete pomoći ili isprogramirajte Proaktivni chat da automatski inicira konverzaciju sa posjetiteljima weba.

Vrhunska podrška korisnika započinje ovdje

Besplatno isprobajte ProdajViše software