Slide Slide

Pretvorite više posjetitelja Vašeg weba i Facebook stranica u aktivne kupce  uz ProdajViše  komunikacijske alate za web i Facebook

ProdajViše je set ključnih alata za komunikaciju s posjetiteljima Vašeg weba i pratiteljima Vaše poslovne Facebook stranice s kojim možete postići bolju prodaju preko oba prodajnih kanala (web i Facebook), bolju konverziju i bolji povrat na ulaganje u oglašavanje na Google i Facebook platformama.

Prodaja
Chat za web - komunicirajte s klijentima u realnom vremenu i zaključite prodaju
Pratite kretanje klijenata na Vašem webu. Automatski ili ručno potaknite komunikaciju s klijentom i zaključite prodaju i/ili riješite problem kroz razgovor s klijentom. Automatizirajte komunikaciju uz pomoć ChatBota i povežite ga s Bazom znanja. Saznajte više>>
Pretvorite facebook messenger u vrhunski prodajni alat
Pretvorite Facebook Messenger u virtualnog trgovca ugradnjom BOT-a – skripte koja simulira razgovor i s kojom možete prodavati proizvode, vršiti rezervaciju turističkih kapaciteta, rezervaciju termina i dr.Saznajte više>>
4. Zajednički inbox za svu Vašu komunikaciju” za vaš web
Suvremeni integrirani sustav za podršku korisnika poput ProdajVise omogućava Vam da svu komunikacija preko chata, Helpdesk upita ili preko emaila prikupljate i sistematizirate na jednom mjestu uz distribuciju sve komunikacije prema odgovornim osobama (operaterima) uz mogućnost kontrole glavnog administratora.
Korisnička podrška
1. Upravljajte zahtjevima korisnika
Helpdesk je web aplikacija koja Vam omogućava da efikasno organizirate upite ili zahtjeve korisnika odnosno da organizirate efikasnu “službu za korisnike”.

Saznajte više>>  

2. Izgradite samouslužnu Bazu znanja
70% korisnika će pronaći odgovore na pitanja prije obraćanja operaterima podrške.
Uz pomoć ProdajViše alata izgradite Bazu znanja

Saznajte više>>

3. Kompletan “Portal za korisnike” za vaš web
Ugradite kompletan “Portal za korisnike” na svoje web stranice s integriranom Bazom znanja, HelpDesk sustavom i kontakt formom.

Automatizacija društvenih mreža
Automatizirajte sve aktivnosti na facebook szranici
Automatsko objavljivanje sadržaja na Facebook stranice: RSS Auto-posting, tekst, slika, vše slika u jednoj objavi, Video, link na druge stranice, karusel & Slideshow, CTA (“call to action”) dugme. Automatski pošaljite odgovor na komentar korisniku koji objavi komentar na Vašoj FB stranici. Puna analitika

Saznajte više>>

Automatizirajte aktivnosti na Instagramu
Automatizirajet objavljivanje sadržaja na Instagramu (slike i video zapisi) korištenjem službenog Instagram API-ja. Automatizirajte odgovore na komentare. Saznajte više>>
Automatizirajte objavljivanje na više društvenih mreža” za vaš web
Kreirajte niz objava za različite društvene mreže te programirajte sustav da ih automatski objavljuje na različite mreže u vremenski definiranim slijedovima..

Zašto ProdajViše?

Po svjetskim iskustvima prodaje preko weba stopa konverzije (broj stvarnih kupaca na 100 posjetitelja) je od 1 do 2% što oglašavanje na platformama poput Google ili Facebook čini izuzetno skupim jer se plaća dovođenje posjetitelja na web a ne stvarnih kupaca pa je cijena dovođenja jednog kupca 100 kn uz cijenu 2 kn po kliku i stopu konverzije 2% (od sto posjetitelja kupi njih 2).

Rješenje za poboljšanje stope konverzije je povećanje postotka posjetitelja koji izvrše kupovinu što se može postići jedino proaktivnom komunikacijom s posjetiteljima jer kupci prije kupovine žele odgovore na pitanja i savjete i to odmah prilikom razgledavanja same web stranice. Pri tome koriste različite komunikacijske alate od kojih primat ima chat u realnom vremenu.

ProdajViše Vam u jednom paketu nudi sve potrebne komunikacijske i marketinške alate s kojima možete postići bolju prodaju i time bolju stopu konverzije.

Postotak kupaca koji preferiraju pojedini komunikacijski kanal.

Chat u realnom vremenu46%
Email29%
Društvene mreže16%

Kako Vam ProdajViše alati mogu pomoći u poslovanju – statistike i brojke

Na jednom mjestu pogledajte sve statističke i druge pokazatelje u utjecaju sličnih tehnologija na poslovanje poduzeća.

Sva Vaša komunikacija s klijentima na jednom mjestu

Imajte uvid u svu komunikaciju s klijentima na jednom centraliziranom mjestu uključujući mailove, chat konverzacije, poruke preko Facebook messengera.

Detaljno upoznajte svoje kupce

Znanje o potencijalnim kupcima je vitalno za uspjeh svakog poslovanja. Ako znate koje su njihove želje i potrebe, koji su problemi i koja pitanja postavljaju možete lako uskladiti Vašu ponudu s njihovim željama i potrebama. Osim detaljne statistike o svakom segmentu online poslovanja ProdajViše Vam pruža i detaljnu arhivu sve komunikacije s korisnicima iz koje možete izgraditi svoju bazu znanja.

Kompletan set vrhunskih komunikacijskih alata za jednu cijenu

ProdajViše Vam za jedinstvenu cijenu omogućava korištenje cijelog seta najnaprednijih online alata i to:

Chat za Vaš web

Helpdesk aplikacije

Facebook marketing

Messenger BOT builder

SMS marketing

Email marketing

U nedoumici ste? pogledajte usporedbu naših usluga sa stranim servisima

ProdajViše Vam nudi spektar komunikacijskih alata u SAAS modelu (“Software as service”) po znatno povoljnijim cijenama od konkurentskih servisa.

Pogledajte usporedbu tehničkih karakteristika i cijena ProdajViše sustava i različitih servisa koje nude slične usluge