Značajka „Automatizacija komentara“, uz pomoć druge značajke koja se naziva „Messenger bot“ može obavljati sve aktivnosti na Facebook stranicama, redovito i vrlo glatko bez vašeg nadzora, marketing vaših proizvoda i interakcije s vašim cijenjenim kupcima. Ako samo postavite značajku da radi, ona će sve učiniti sama.

Što bi trgovci trebali učiniti za rast svog poslovanja:

Danas trgovci prodaju svoje proizvode putem različitih društvenih medija. Odnosno, društveni mediji pretvorili su se u popularno mjesto za internetski marketing. Među različitim društvenim mrežama, Facebook je najistaknutiji jer mnogi ljudi dugo vremena provode na Facebook vijestima i messengerima.

Da bi se bavili marketingom proizvoda, trgovci objavljuju postove na Facebooku, komentiraju ispod Facebook postova, odgovaraju na komentare klijenata, lajkaju i dijele Facebook objave i šalju privatne odgovore komentatorima. Ove gore spomenute stvari pomažu trgovcima u marketingu svojih proizvoda i u dobroj interakciji sa svojim klijentima.

Pogotovo je slanje privatnih odgovora vrlo važno u internetskom poslovanju, jer na taj način trgovci mogu započeti privatne razgovore putem messengera s klijentima. Jednostavno rečeno, trgovci privlače kupce na konverzacijskoj platformi – e-trgovini u messengeru. U konverzacijskim platformama ili e-trgovini u messengeru, klijenti se osjećaju ugodno i imaju izravnu vezu s tvrtkama. Stoga klijenti na kraju kupuju proizvode i postaju redoviti kupci. Bez konverzacijske platforme ili e-trgovine u messengeru, poduzećima je gotovo nemoguće upravljati s prodajom. E-trgovina u messengeru ima mnogo prednosti u odnosu na opću e-trgovinu. Da biste saznali više o tome, pročitajte članak.

Pa, trgovci moraju sakriti ili izbrisati uvredljive komentare sa svojih Facebook stranica kako bi slika Facebook stranica bila čista. Trgovci moraju slati privatne odgovore nasilnim komentatorima, upozoravajući ih da više ne daju nasilne komentare. Moraju izbrisati i sakriti uobičajene komentare svojih klijenata, tako da njihovi suparnici ne mogu odvesti svoje klijente tako što će im poslati privatnu poruku. Ako trgovci redovito brišu ili sakrivaju komentare od svojih klijenata, njihovi suparnici ne mogu otkriti klijente i stoga ne mogu slati privatne poruke.

Ponekad klijentima dosadi tek tekstualni komentar, odgovor i poruke. Da bi ih zabavili i privukli, trgovci moraju davati multimedijske komentare i odgovore te slati multimedijske poruke. Odnosno, trgovci bi trebali komentirati, odgovarati i slati privatne odgovore sa slikom, zvukom, videom i datotekom.

Trgovci moraju to raditi kako bi dobro komunicirali sa svojim klijentima. Ako se trgovci komuniciraju s klijentima na različite načine i pruže različite vrste informacija na različite načine, kupci će biti dobro informirani o proizvodima i poslovanju čime će rasti povjerenje u poduzeće i proizvode.. Tako će tvrtke rasti.

Što ProdajViše značajka ‘Automatizacija komentara’ može učiniti:

„Automatizacija komentara“ može automatski davati multimedijske komentare ispod bilo kojeg ili svih postova i multimedijske odgovore na komentare. Osim toga, može slati privatne odgovore s različitim vrstama odgovora kao što su: ‘Brzi odgovor’, Tekst s gumbima, Generički predložak, Vrtuljak, Mediji, Jednokratna obavijest. A ove vrste odgovora podržavaju različite vrste gumba poput Postback, Web url, Webview [compact], Webview [full], Webview [tall], User’s birthday, User’s email, User’s phone, User’s location, Call us, Unsubscribe, Re- pretplatite se, razgovarajte s ljudima, razgovarajte s robotom.

Brzi odgovor:

Podrška za brzi odgovor pruža povratnu informaciju i telefonski broj korisnika i adresu e-pošte korisnika. Iz imena znamo da ova vrsta odgovora pomaže korisnicima da vrlo brzo odgovore na poruke. Brzim odgovorom korisnici mogu vrlo jednostavno, samo jednim klikom, pružiti svoj telefonski broj i e-adresu, bez zapisivanja adrese e-pošte i telefonskog broja. Brzi odgovor automatski prikuplja telefonski broj i adresu e-pošte korisnika i prikazuje ih unutar glasnika. Ako korisnik želi navesti telefonski broj i adresu e-pošte, samo ih mora kliknuti. Isto tako, gumb za povratak “Brzi odgovori” korisnicima može vrlo brzo poslati poruku.