ProdajViše je sada opremljen Flow Builderom koji vašu izradu botova čini super jednostavnom i jednostavnom. Omogućit će panoramski pogled na cijelu interakciju. Sve stvari za izgradnju svog bota možete učiniti na istom mjestu – na alatu za izgradnju protoka.

ProdajViše Flow builder je kombinacija različitih komponenti unutar dock izbornika i editora.

Postoji uglavnom 16 vrsta komponenti:

 1. Tekst
 2. Slika
 3. Generički predložak
 4. Karusel
 5. Carousel Single
 6. Audio
 7. Video
 8. Datoteka
 9. Facebook mediji
 10. e-trgovina
 11. Tijek korisničkog unosa
 12. OTN
 13. Dugme
 14. Brzi odgovor
 15. Okidač
 16. Novi postback

 

Osim ovih komponenti, postoji jedna komponenta koja se zove start blot flow koja se koristi samo za pokretanje bot protoka. Čim uđete u uređivač Flow Buildera, komponenta će biti tamo.

Skrivanje dock-izbornika:

Duplim klikom na dock-menu, možete sakriti dock-menu. Kada dvaput kliknete na dock-menu, pojavit će se crveni kvadratni gumb. Dvaput kliknite na crveni gumb za ponovno otkrivanje dock-izbornika.

Izbornik Dock možete postaviti gdje god želite u uređivaču povlačenjem i ispuštanjem izbornika Dock. Kada povlačite izbornik Dock, morate postaviti kursor izvan područja komponenti.

Povucite i ispustite elemente i međusobno ih povežite:

Možete jednostavno povući komponentu iz dock izbornika i ispustiti je u editor. Zatim morate spojiti komponentu s drugom komponentom koja se već nalazi na editoru s konektorom.

Vrste utičnica:

Svaki element ima dvije vrste utičnica – izlaznu utičnicu i ulaznu utičnicu. Da biste spojili dva elementa, morate pomaknuti kursor s izlazne utičnice jedne komponente na ulaznu utičnicu druge komponente.

Postoje dvije vrste ulaznih utičnica: trigger i reply. Svaka komponenta ima ulaznu utičnicu odgovora, a komponenta protoka početnog ulaza ima samo ulaz okidača, a nove post-back komponente imaju ulaznu utičnicu okidača i odgovora. To jest, morate započeti svoj tok početnim ulaznim tokom ili novom post-back komponentom.

S druge strane, postoje četiri vrste izlaznih utičnica: Dalje, Stavke, Gumbi, Brzi odgovori.

Da biste vidjeli vrstu utičnice, postavite pokazivač miša na utičnicu i pojavit će se vrsta utičnice.

Povećavanje i smanjivanje:

Jednostavno možete povećavati i smanjivati ​​elemente koji su ispušteni na uređivač pomicanjem kotačića miša. Iznenađujuće, dock izbornik bit će iste veličine.

Široka površina:

Površina uređivača mnogo je veća nego što vidite. To jest, možete čak i povući površinu uređivača. Ovo je korisno kada želite pokrenuti više od jednog bota na flow builderu. Povlačenjem površine možete sakriti tok tako da imate dovoljno mjesta za stvaranje drugog toka.

Dodavanje podataka elementima:

Različite vrste elemenata uzimaju različite vrste podataka, na primjer, tekstualni elementi uzimaju tekst, a video elementi uzimaju video. Da biste dodali podatke određenim elementima, dvaput kliknite na elemente i pojavit će se bočna traka gdje morate unijeti podatke.

Kada imate elemente na editoru, te su odgovarajući podaci o elementima i elementi međusobno ispravno povezani, vaš bot je kreiran.

U tijeku ćete moći vidjeti sve svoje poruke kao mapu – sve su poruke povezane jedna s drugom na jednom mjestu – sve poruke možete vidjeti jednim pogledom. Stoga možete osjetiti smisao svih poruka zajedno.

Pomoću alata za izgradnju protoka možete vrlo lako i jednostavno izgraditi bota.

Da biste saznali više o izradi bota s ProdajViše Flow Builderom, službeni dokument .

ProdajViše Flow builder uštedjet će vam vrijeme budući da je izgradnja ProdajViše Messengera s Flow Builderom nevjerojatno brza. Što je najvažnije, riješit ćete se gnjavaže oko izgradnje bota s osnovnim builderom. Osim izrade bota, možete učinkovito uređivati ​​bota s Flow builderom.

Pa, ako koristite Flow builder, bit ćete potaknuti da napravite zgodne botove koji ljude pretvaraju u vaše vrijedne kupce. Stoga će vaše poslovanje preći na višu razinu.