Unutar chatbota kreirajte forme pa ih povežite s drugim aplikacijama

Messenger platforma omogućava Vam otvaranje standardnog web preglednika na koji možete učitati web stranice unutar Messengera. To vam omogućuje da ponudite iskustva i značajke koje bi moglo biti teško ponuditi s mjehurićima poruka, kao što su odabir proizvoda za kupnju, mjesta za rezerviranje ili datuma za rezervaciju.

Primjeri ProdajViše chatbotova

Drag & drop webview form builder

U sklopu ProdajViše sustava ugrađen je sustav za jednostavnu izgradnju webview forma po principu drag&drop.

Forma može sadržavati ulazne elemente kao što je okvir za unos teksta, okvir za unos zaporke, polja potvrde, kružići opcija, gumb pošalji (engl. submit) ili vrati na početno stanje (engl. reset). Forma može također sadržavati padajući popis, polje za unos teksta (engl. text area) ili opis (engl. label).

Povežite formu sa bilo kojom drugom aplikacijom poput Zapiera uz JSON priključak

Priključak JSON API šalje JSON podatke na bilo koji od ponuđenih vanjskih URL-ova. Jednom kada se pokrene bilo koji određeni događaj naveden u nastavku, sustav će poslati json podatke na navedeni URL webhook-a i čekati 10 sekundi da dobije odgovor. Ako sustav ne dobije odgovor u 10 sekundi, poslat će još jedan zahtjev za objavu na vašu web-kuku. Zatim možete obraditi podatke kako želite. Ova se značajka može koristiti za povezivanje našeg sustava s bilo kojom aplikacijom treće strane kao što je Zapier ili vlastitom prilagođenom aplikacijom.